Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 apr. 20:38

Bastuflotte - Standardmodeller eller Special

95 000 kr
Beskrivning
Vi säljer bastuflottar av olika modell och priser från 90´ till ca 350.000:- Nedan följer dock exempel på dom vanligaste.. Bastuflotte modell "Marin" (Bild 1-3). Byggd för att rymma ca 6 personer och tillverkas på den populära bryggbåten Fornbo 95 med en extra ponton fr 95.000:- Sen finns bastuflotte "Relax" likt bild 4-5 där det finns en liten omklädningsdel. Pris fr 145.000:- Säljes helt klara att användas inkl vedaggregat, isolerad skorsten, bastulav samt glasdörr eller trädörr. Frakt tillkommer och målning ombesörjes av kunden. Bastun kan även säljas löst för användning på torra land. Välkomna att höra av er med frågor och funderingar. Ps. Behöver ni hjälp att få bort vass eller bättre djup för en bra plats till bastuflotten, så kan vi erbjuda hjälp med vårat Amfibiefordon. Ds
Om företaget
Fornbo Bryggbåtar har funnits sedan 1993 och tillverkar bastuflottar, bryggbåtar, flytbryggor mm. Sedan 2018 utförs även arbeten med amfibiefordon - vassklippning samt grävning.
Säljes av
Fornbo Bryggbåtar AB
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer