Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 dec. 10:55
ATV Viarelli Hunter 150CC
19 095 kr
22 985 kr
Beskrivning
Viarelli Hunter ATV 150cc NATURENS TUFFASTE VILDDJUR! Med framgångarna från vår tidigare modell HAMMER kommer här en ny modell genomsyrad av uppdateringar och med ett brett nyutvecklat tillbehörsprogram. HUNTER ATV® har uppdaterats för att bli marknadens kanske bäst lämpade arbets och nöjesmaskin för dig som ställer krav på funktion, kvalitet och prestanda till ett attraktivt pris. Att HUNTER ATV® ser rätt ut är det få som ifrågasätter, lika så ifrågasätts det inte att HUNTER ATV® är en maskin med köregenskaper som ger säkerhet och trygghet för dig, din familj och dina arbetskamrater under tuffare användning. Den nyutvecklade luftassisterade stötdämpningen, fullt reglerbar med ett enkelt handgrepp blir färden komfortabel även då underlaget lämnar mer att önska. Med automatväxellåda med backfunktion, med rejäla ventilerade bromsskivor både fram och bak och med en helt nyutvecklad motor, där vrid och kraft återfinns i hela registret blir HUNTER ATV® en rolig partner med karaktär nog för att väcka uppmärksamhet. HUNTER ATV® är nog det enda vilddjuret du gärna vill gå i närkamp med! 4-takts motor, luftkyld Skivbroms fram och bak Dragkrok Aluminium fälgar Elstart Lastbärare fram/bak LED-belysning bak Halogenstrålkastare Automatisk växellåda med backväxel Läs mer och gör din beställning här: https://motorsweden.se/atv-fyrhjuling/150cc/hunter-vinterpaket?utm_source=Finn.no&utm_medium=Styckannonsannons&utm_campaign=direktlankiannons
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
MotorSweden
Beställ på telefon 042-311 04 00 eller direkt i vår webbshop på www.motorsweden.se Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar. Beställ mot faktura och få upp till 60 dagars kredit helt utan avgifter eller dela upp din betalning räntefritt i 24 månader. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisändringar.