Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 21:03

Volvo Xc60 Awd D5 -11

99 500 kr
105 000 kr
Beskrivning
Automat,Drag,Dieselvärmare med VOC, Svartmet, Halvskinn, Tonade rutor, Farthållare, El-hissar, Handsfree, Cd stereo, Alu fälgar med friktionsdäck, 205 Hk,Stolvärme, elstolar med minne, Tuff och säker bil, Byggd av firma,Besiktigad och körklar, Fin och välvårdad Traktor, Bryter mjukt och fint. Själv löser vi med finansiering även utan kontantinsats. Välkommen in! Följ oss gärna på Facebook för fler bilder och fordon
Säljes av
Bilpunkten i Örebro AB
Bilpunkten i Örebro ABBesök vår butikssidawww.bilpunkten.nu
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Bilpunkten i Örebro AB
Vi är återförsäljare för Multione lastmaskiner från Italien. Är ni intresserad för att boka en Demo eller reservdelar till din maskin så maila eller ring oss så hjälper vi er! Vi har endast tidsbokning då vi inte alltid är på plats. Kvällar och helger svarar vi på SMS och Mail Sporadiskt . Men pröva gärna att ringa då vi svara när vi kan på kvälls tid.
Mer information hittar du på http://www.bilpunkten.nu

Fler annonser från Bilpunkten i Örebro AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer