Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 jan. 13:50
Service av luftvärmepump
Beskrivning
Börjar din värmepump kännas trött? Ger den inte längre samma härliga värme? Låter det illa om innerdelen? Bildas det tjock is på utedelen? Stannar den ibland utan anledning? Luktar det konstigt? Är du orolig för maskinens livslängd? Då behöver din värmepump förmodligen en service! Vi rekommenderar alla som har en luftvärmepump att beställa en service med två till fyra års intervall. Smutsen i innerdelen gör annars att maskinen får gå onödigt hårt och inte sprider värmen lika bra som när den var ny. För specialpriset 1 900 kronor (ordinarie pris 2 380 kr) gör vi en service på din luftvärmepump, inklusive resor och förbrukningsmateriel. Erbjudandet om fast pris på service gäller inom Örebro län. Hemmastadd AB - Vi är experterna på värme och kyla i Örebro län. Hemmastadd erbjuder produkter och tjänster för att du som fastighetsägare ska kunna sänka kostnaderna på din uppvärmning och samtidigt förbättra ditt inomhusklimat. Hemmastadd är auktoriserad återförsäljare av Toshiba, Fujitsu samt Panasonic luftvärmepumpar i Örebro län, men vi servar även andra märken. Vid allvarligare fel kan vi givetvis både leverera en ny maskin eller ordna fram reservdelar. Vi kan hjälpa dig med de bästa lösningarna till bra priser, garantier och service. Vår butik och utställning finns i Kumla, men vi arbetar mest mobilt på plats hos våra kunder. Ring så bokar vi in en tid!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Hemmastadd
Våra luftvärmepumpar har bra garantier och våra installatörer är fullt behöriga för både el och kylinstallationer. Vi marknadsför ett flertal fabrikat och har under många år vart en av de större luftvärmepumpsleverantörerna i Örebroregionen.
Mer information hittar du på http://www.hemmastadd.se