Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 jan. 18:27
Luftvärmepump Fujitsu Golvmodell
Beskrivning
En mycket tystgående och energieffektiv luftvärmepump, till skillnad från en traditionell vägghängd innerdel så får man med en golvmodell en behaglig värme längs golvet. Innerdelen har två fläktar för dels minskad ljudnivå samt bättre spridning av värme eller kyla. Hög effektivitet samt luftrening ger ert hem både bättre inomhusklimat och lägre värmekostnader. Fujitsu Golvmodell LVCN levererar upp till 5,5 kW värme och har ett SCOP på hela 4,2! Vill man dessutom svalka sig på sommaren levererar denna luftvärmepump 3,8 kW kyla. Besök oss gärna i vår butik där vi har alla våra pumpar för visning eller ring oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök. Vi hjälper dig med rätt placering och rätt pump för just ditt hem. Den som handlar nu får sin maskin monterad, intrimmad och klar av oss inom ca 2 veckor. Alla våra luftvärmepumpar kommer med 5 års garanti. Butikens öppettider: Måndagar 11-17 Torsdagar 11-19 Viagatan 3, Kumla Välkommen!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Hemmastadd
Våra luftvärmepumpar har bra garantier och våra installatörer är fullt behöriga för både el och kylinstallationer. Vi marknadsför ett flertal fabrikat och har under många år vart en av de större luftvärmepumpsleverantörerna i Örebroregionen.
Mer information hittar du på http://www.hemmastadd.se