Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 feb. 21:02

Lastväxlarflak / Liftdumpers / Frontlastare / BM containers

16 875 kr
Beskrivning
Välkommen till komprimera.se! Hos oss finner du olika typer av containers av riktigt hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder direktbetalning, fakturering, uthyrning eller leasing. Avhämtas i Örebro eller fraktas enligt offert. Nedan finner du några av våra modeller som du kan beställa i valfri RAL-färg men vi har även flera modeller hemma på lager för direktleverans. Lastväxlarflak: 22, 30, 35 och 40 kbm Liftdumpers: 10 kbm (öppna/täckta/lyft) Fontlastarcontainers: 4, 6 och 8 kbm BM-containers: 3 och 5 kbm Utöver våra containers kan ni även köpa mycket prisvärda avfallskärl och storsäckar för att sortera ert avfall effektivt och miljövänligt. Har du några frågor eller söker en annan produkt som du inte finner i vårt sortiment? Tveka inte att höra av dig via vår webb www.komprimera.se
Om företaget
Vi är nya på marknaden men har 35 års erfarenhet av branschen. Hos oss hittar du allt från sopsäckar till 40 kubiks containers för att kunna hantera ert avfall effektivt och miljövänligt. Hittar du inte det du söker så kontakta gärna oss så hjälper vi gärna till! Välkommen!
Säljes av
Komprimera
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer