Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 dec. 14:00
Windows 7 säkerhetsuppdateringar upphör snart
Beskrivning
GR IT & Data din lokala IT leverantör sedan 2004. Handla tryggt från din lokala IT leverantör, ni får kvalificerad hjälp med era inköp, support och snabb service på plats i vår verkstad. Auktoriserad HP Partner, ASUS Center och Lenovo Partner. Windows 7 säkerhetsuppdateringar upphör 14 januari. Efter 10 år så kommer Windows 7-support nu inom kort att upphöra den 14:e januari 2020. Vi vet att förändring kan vara svårt, så vi finns här för att hjälpa dig i övergången, och om vad vi rekommenderar att du gör härnäst. Tveka inte att ta kontakt med oss på GR IT & Data, vi finns här för att hjälpa just dig. Vad innebär det att supporten upphör? När supporten för Windows 7 upphör den 14 januari 2020, kommer din dator att fortsätta fungera, men Microsoft kommer inte längre att tillhandahålla följande: • Säkerhetsuppdateringar eller buggfixar • Teknisk support för eventuella problem • Programvaruuppdateringar Du kan fortsätta att använda din Windows 7-dator utan fortsatta programvaru- och säkerhetsuppdateringar, men den kommer att löpa större risk att bli utsatt för virus och skadlig programvara. Framöver är Windows 10 det bästa alternativet om du vill fortsätta att vara säker. Det absolut bästa sättet att uppleva Windows 10 är på en ny dator. Det går att installera Windows 10 på en äldre enhet, men upplevelsen är inte den samma som på en ny dator. Kommer min dator att sluta fungera efter den 14 januari 2020? Nej. Stödet för Windows 7 avslutas, men programvaran fortsätter att fungera. Efter den 14 januari 2020 kommer datorer som kör Windows 7 inte längre att få några säkerhetsuppdateringar. Därför är det viktigt att du byter till ett modernt operativsystem, till exempel Windows 10, som erbjuder de senaste säkerhetsuppdateringarna för att hålla dig och dina data säkrare. Dessutom kommer Microsofts kundtjänst att sluta tillhandahålla teknisk support för Windows 7. På vilket sätt är säkerheten bättre i Windows 10? Windows 10 är den absolut säkraste versionen av Windows någonsin. Den har omfattande säkerhetsfunktioner, brandvägg, internetskydd och mycket annat. Det innebär fler säkerhetsfunktioner, instrumentpanelsskärmar och löpande uppdateringar som skyddar dig mot hoten idag och i framtiden allt inbyggt utan någon extra kostnad för dig. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss på GR IT & Data.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
GR IT & Data
*** Professionell dator och mobilservice hos GR IT & Data *** Handla tryggt från din lokala IT leverantör, ni får kvalificerad hjälp med era inköp, support och snabb service på plats i vår verkstad. Auktoriserad ASUS Center, Lenovo Partner och HP Partner. Öppettider: Vardagar: 09.00 - 17.00
Mer information hittar du på http://www.grdata.se