Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 jan. 17:42
Levis,lee,wolkom och vans kläder 500kr
500 kr
Jeans, stl. Midja 30 tum, Dam
500 kr
Jag har två jeans ett är Levis och andra är Lee Dom passar mig men jag har slutat använda jeans så tyvärr använder jag inte dom. Båda jeansen är köpta i september förra året men sedan dess har jag använt dom få gånger. Ordenare priset är 1000 kr och det är för ett av paren så tillsammans blir det 2000kr så ni får lite 75 % rea.
Tröja, stl. 40 (M), Dam
250 kr
Jag har två stycken hoodies som jag passar men inte använder. Ena är en vans hoodie och är rosa färgad och är en over sized hoodie. I storlek M som men och kvinnor kan använda. Ordenare priset är 560 kr. Den andra är en wolkom hoodie i stolek M som både men och kvinnor kan använda. Båda hoodies är köpta i september förra året. Jag köpte denna hoodie på loppis och därför vet jag inte det exakta priset men kan tippa på 300 eller mer.
Säljes av
bolsoyhilde
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.