Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 maj 10:02

Kimple 440 Adventure Aluminiumbåt

34 900 kr
Fakta
Längd
4,40 meter
Beskrivning
Nu har vi fått in årets båtar, vi har båtar för visning och även direktleveranser. MOTORBÅT FÖR TUFFARE VATTEN OCH STÖRRE MOTORER Kimple 440 Adventure är en stor och stabil båt som passar perfekt för både nytta och nöje. En aluminiumbåt som är kraftfull nog för badring och vattensport samtidigt som den är smidig och lättkörd för gammal och ung. För dig som är fiskare finns plats för trollingmotor bredvid huvudmotorn. Båten kan även extrautrustas med grabbräcken på relingen samt hajfena. En motorbåt i aluminium som är perfekt för större sjöar och innerskärgården med lite högre fribord och långriggad motor. Kimple 440 Adventure är typgodkänd i kategori C. Vi rekommenderar en motor om 1020 hk för bästa prestanda. Kimple 440 Adventure fungerar även utmärkt som roddbåt. 440 ADVENTURE HAR TÅLIGT HELSVETSAT SKROV Ett profilerat och helsvetsat skrov med förstärkningar i köl samt längs sidorna gör båtarna mycket styva och tåliga mot slag, kontakt med stenar med mera. KOMPLETT LEVERANS MED PRAKTISKA TILLBEHÖR Båtarna är standardutrustade med packlådor i mellan- och aktertoft, två handtag samt isolerande dynor på tofterna, årtullar, handtag i aktern, stävögla klass 3 samt räddningsstege i aktern. Vi löser frakt och finansiering!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
PSS-Motor AB
PssMotor är auktoriserad återförsäljare för: CF-Moto, Toro, Wiper robotklippare, TGB, Respo släp, Hi-Koki , Briggs & Stratton. samt saluför tillbehör & reservdelar till dessa. Auktoriserad verkstad . Välkommen in Öppettider: Butik Vardagar 09.00-17.00 Verkstad Vardagar 08.00-16.30 Lunchstängt 11.30-12.30
Mer information hittar du på http://pssmotor.se/

Fler annonser från PSS-Motor AB