Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 09:30

Grillkåta 9,2 m2 med bastu

Beskrivning
Varför inte kombinera både grillkväll och bastukväll i vår grillkåta med utbyggd bastu! Våra produkter säljs komplett utrustade, så att du som kund inte behöver komplettera med mer än ett gott humör, trevligt sällskap och förtäring! Grillkåtan är komplett utrustad med grillanläggning inklusive bord runt om, vändbart halster, galler för kastrull, krok för kaffepanna, stekhäll, renskinn och ett tillbehörspaket innehållande kaffepanna, trätallrikar, bestick, kåsor, flasköppnare, gästbok etc. I bastun ingår givetvis bastulavar, bastuugn med vattenvärmare, bastuset med skopa och stäva samt bastudofter. Som standard i alla våra produkter är fönstren försedda med isolerglas. Vi använder endast det bästa virket i vår produktion. Alla våra produkter är tillverkade i tätfibrig norrlandsfuru som växer långsamt, vilket gör träet hårdare och mer hållbart. Grillanläggningen är av högsta kvalitet, tillverkad i kraftig plåt, och för att bli ännu mer hållbar är den även pulverlackerad med värmebeständig färg. Om du redan har en WArt grillkåta, går det utmärkt att köpa till bastudelen. Välkommen att kontakta oss för mer information!
Säljes av
Haparanda Wood Art AB
Haparanda Wood Art ABBesök vår butikssidawww.wart.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Haparanda Wood Art AB
Haparanda Wood Art är ett företag som tillverkar och säljer fritidsbyggnader från egen fabrik i Haparanda i norra Sverige. Vi tillverkar i huvudsak grillkåtor, lusthus och bastu. Vi har även specialtillverkning av större grillkåtor, upptill 56 m2 för hotell och turismföretag och även restaurang- och konferensanläggningar.
Mer information hittar du på http://www.wart.se

Fler annonser från Haparanda Wood Art AB