Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 mars 12:04

Grillkåta 9,2 m2

Beskrivning
Vår Grillkåta på 9,2 m2 är 6-kantig och rymmer ca. 12 personer för roliga grillkvällar och mysiga stunder vid brasan, året om! Våra produkter säljs komplett utrustade, så att du som kund inte behöver komplettera med mer än ett gott humör, trevligt sällskap och eventuell förtäring! Grillkåtan har tre öppningsbara fönster. I Leveransen ingår även grillanläggning inklusive bord runt om, vändbart halster, galler för kastrull, krok för kaffepanna, stekhäll, renskinn och ett tillbehörspaket innehållande kaffepanna, trätallrikar, bestick, kåsor, flasköppnare, gästbok etc. Som standard i alla våra produkter är fönstren försedda med isolerglas. Vi använder endast det bästa virket i vår produktion. Alla våra produkter är tillverkade i tätfibrig norrlandsfuru som växer långsamt, vilket gör träet hårdare och mer hållbart. Grillanläggningen är av högsta kvalitet, tillverkad i kraftig plåt, och för att bli ännu mer hållbar är den även pulverlackerad med värmebeständig färg. Välkommen att kontakta oss för mer information!
Säljes av
Haparanda Wood Art AB
Haparanda Wood Art ABBesök vår butikssidawww.wart.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Haparanda Wood Art AB
Haparanda Wood Art är ett företag som tillverkar och säljer fritidsbyggnader från egen fabrik i Haparanda i norra Sverige. Vi tillverkar i huvudsak grillkåtor, lusthus och bastu. Vi har även specialtillverkning av större grillkåtor, upptill 56 m2 för hotell och turismföretag och även restaurang- och konferensanläggningar.
Mer information hittar du på http://www.wart.se

Fler annonser från Haparanda Wood Art AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer