Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 apr. 20:48

Caldo XRH40

Beskrivning
Vi säljer och installerar luftvärmepumpar ifrån världsledande Daikin. Dagens moderna värmepumpsteknik har gjort att luftvärmepumparna ger både en bra besparing och väldigt bra effekt även vid låga utomhustemperaturer! Daikin ligger i framkant av utveckligen och vi har hundratals goda referenser av installerade värmepumpar, som värmer våra nöjda kunder! Här kommer några av fördelarna med en av våra storsäljare, Caldo XRH Daikin Caldo XRH40 Optimized Heating 4+ med R32 är Daikins nya högeffektiva luftvärmepump. Den ger överlägset mest värme när det är riktigt kallt ute, den ger fortfarande över 4 kW vid -25°C. Alla XRH-modeller är utvecklade och byggda för att fungera perfekt i kallt klimat. Aggregaten är hårdtestade i klimatkammare under lång tid i -25°C och 100% relativ luftfuktighet. Avfrostningen är optimerad och över 10% snabbare tack vare kondensorns speciella design, den också behovsstyrd vilket gör att den inte avfrostar oftare än nödvändigt. Kondensorn är frihängande från bottentråget vilket gör att den klarar sig utan värmekabel. Fireplace Function gör det möjligt att låta värmepumpens innedel hjälpa till att sprida värmen från en annan värmekälla exempelvis från en vedkamin. Andra luftvärmepumpar fläkt stannar när du eldar för att det blir varmt. Med Fireplace Function aktiverad hjälper fläkten till att sprida värmen så länge temperaturen överstiger den som är inställd. Om temperaturen sjunker därunder när elden slocknat börjar värmepumpen automatiskt att värma igen. Fireplace Function är unikt för Caldo XR och XRH. Några andra fördelar är -inbyggd luftrenare -Hela 5,1kw kyleffekt -Väldigt låg ljudnivå ifrån innedelen -6 års garanti Ring eller maila för mer info samt pris Eller besök ELON i Älvsbyn som vi samarbetar med där vi har våran värmepumps-visning! /Dennis Åberg 0702724055
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Rörab
Hos Rörab jobbar Dennis och Oscar och vi är ett företag som jobbar med alla typer av vvs-installationer. Som företag på en liten ort är vi vana med varierande arbetsdagar och nya utmaningar hela tiden. Vi har ett bra välfyllt lager och våra servicebilar är utrustade för att klara dom flesta situationer ute hos våra kunder. Värmepumpar är en av våra expertområden så gäller det installation, reparation eller utbyte av berg, jord eller luftvärmepump så tveka inte att kontakta oss!
Mer information hittar du på http://www.rorab.nu

Fler annonser från Rörab