Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 11:53

Braskaminer-Täljstenskaminer-Spisinsatser

15 900 kr
Beskrivning
Braskaminer Braskaminer i vårt sortiment är effektiva, snygga och miljövänliga kaminer som skapar både hemtrevnad och stämning i hemmet. Nöjet att titta på en brinnande låga i en braskamin, tillsammans med möjligheten att välja ett yttre med snygg och modern design som passar ditt rum och din smak, gör att braskaminen blir ett bra alternativ för ditt hem. Med en braskamin kan du sänka dina energiskostnader rejält och därmed spara pengar oavsett om resten av upvärmningen sker med olja, el, värmepump eller fjärrvärme. Täljstenskamin Täljstenskamin är en snygg kamin med heltäckande täljsten som effektiv bevarar värmen och avger den jämnt under en längre tid, vilket gör täljstenskaminer till effektiva värmeskapare. Spisinsats och spiskassett Spisinsats och spiskassett till öppen spis är två effektiva, eleganta och prisvärda insatser som sparar pengar och blir en elegant utsmyckning i hemmet. Insatserna är enkla och smidiga att montera och använda. Att installera en spiskassett eller spisinsats i en öppen spis är den mest lönsamma investering som en villaägare kan göra i dag.I en öppen spis eldar man mest för kråkorna! En insatas eller kassett till din öppen spis höjer verkningsgraden från 2-15% till hela 81% beroende på vilken spisinsats du väljer. Våra spisinsatser och spiskasetter till öppna spisar har en verkningsgrad på 79-81%. Vi har ett brett sortiment av braskaminer, täljstenskaminer och spisinsatser till Öppnen spis. Kolla på vår hemsida under braskaminer, täljstenskaminer och spisinsatser för mer information. Bild 1 Braskamin Monellina 176N Pris: 15900:- inkl. moms och frakt Bild 2 Spisinsats till öppen spis- Scan-Line panorama Pris: 18425:- inkl. moms och frakt Bild 3 Braskamin Scan-Line 800 med sidoglas Pris: 23875:- inkl. moms och frakt Bild 4 Braskamin Alice 480AZ med täljsten på utsidan Pris: 17245:- inkl. moms och frakt Bild 5 Braskamin Alice 490AZ med ugn och täljsten på utsidan Pris: 19696:- inkl. moms och frakt Bild 6 Braskamin,täljstenskamin Scan-Line 80 XL-B med ugn och täljsten på utsidan Pris: 49668:- inkl. moms och frakt För mer information om våra produkter, besök gärna vår hemsida Braskaminer https://www.combiheat.se/braskaminer/ Spisinsatser https://www.combiheat.se/spisinsats-och-spiskassett/ Täljstenskaminer https://www.combiheat.se/taljstenskamin/
Säljes av
Combi Heat Värmeprodukter AB
Combi Heat Värmeprodukter ABBesök vår butikssidawww.combiheat.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Combi Heat Värmeprodukter AB
Combi Heat Värmeprodukter AB har ett brett sortiment av produkter för vedeldning och pelletseldning typ vedpannor, pelletspannor, kombikaminer för ved och pellets, pelletsbrännare, ackumulatortankar, braskminer, spisinsatser, kökspannor, vattenmantlade kaminer, vedspisar samt solfångare som omvandlar solenergin till värme. Vi levererar din beställning fraktfritt hem till dig. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med oss.
Mer information hittar du på http://www.combiheat.se

Fler annonser från Combi Heat Värmeprodukter AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer