Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 apr. 17:24

Bilningsrobot hyr du hos HYRSAM i Piteå

Beskrivning
Behöver du bila upp/bort mer än en golvbrunn? Vi pratar minuter per dag som du egentligen bara bör använda en handhållen bilningsmaskin för att undvika vibrationsskador. Var smart och hyr vår Brokk för att kunna bila hela dagar om så behövs. Med en låda på magen styr du bilningen helt utan vibrationer. Vår Brokk 40 är en fjärrstyrd rivningsrobot som vi har utrustad med en ny, större och starkare Atlas Copco hydraulhammare SB52. För att driva hammaren har vi en satt in en ny större hydraulpump än originalet men drivs fortfarande med 16amp/380V. Maskinen tar sig genom 60 cm dörrar och klarar att ta sig upp och ner i trappor för egen maskin. Kan även transporteras i hissar. Genom sina små mått klarar den att arbeta i så små utrymmen som 3 m² och uppåt. Läs mer och se priser på vår hemsida www.HYRSAM.SE. Vid frakt så ryms den mer eller mindre på en Euro-pall. Vikt ca 500 kg. Vi kan även lämna offerter på större Brokkar.
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Hyrsam.se
Maskinuthyrningsbutik Som du hittar i Piteå. Hammarvägen 28 i Öjebyn. Vi har utkörning och kan även skicka med frakt. För mer information och bokning, titta under respektive maskin/verktyg på HYRSAM.SE. Telefon: 0911-66620 Mejl: info@hyrsam.se bokning: HYRSAM.SE Öppettider: Måndag - Torsdag 07.00 - 16.00 Fredagar 07:00 - 17:00 Helgstängt
Mer information hittar du på http://hyrsam.se

Fler annonser från Hyrsam.se