Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 okt 14:30
Automatisk svetshjälm AGA OHE410
915 kr
Beskrivning
Mkt prisvärd svetshjälm En aktiv svetshjälm för MIG/MAG- och MMA-svetsning. Vid svetsning bländar svetshjälmen av automatiskt till inställd mörkhetsgrad DIN 9-13. Steglöst justerbar känslighet och fördröjning gör att svetsaren får korrekt inställning för varje situation beroende på t ex hög eller låg svetsström. Fördröjning är bra vid starka strömstyrkor och då det svetsade godset efterglöder. Hjälmen är ergonomisk med låg vikt, samt ett robust ergonomiskt huvudband som håller svetshjälmen i position i alla svetslägen. Inbyggt batteri, med energisparfunktion, som laddas av solceller. CE-godkänd enligt både EN 379 och EN 175. Se mer och beställ på vår hemsida
Säljes av
Kalix Svets & Maskinindustri AB
Kalix Svets & Maskinindustri ABBesök vår butikssidabutik.kalixsvets-maskin.com
Kalix Svets & Maskinindustri AB
Butiken på hörnet - Er lokala leverantör av svets-, gas- och industriförnödenheter! För beställning besök vår webbutik butik.kalixsvets-maskin.com, maila oss, ring oss på 0923-12510 eller besök vår butik på Vintervägen 27 i Kalix. (Mittemot veterinären\betongstation)
Mer information hittar du på http://butik.kalixsvets-maskin.com
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.