Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 18:24
Ackumulatortank-Ackumulatortankar 300-5000L
8 450 kr
Beskrivning
Combi Heat Värmeprodukter AB har ett brett sortiment av både isolerad och oisolerade ackumulatortankar i olika storlekar. Ackumulatortankar-isolerad *Rund isolerad ackumulatortank-Mu(isolering mineralull)finns i volymer om 320 liter-3000 liter och för att klara dörrpassager kan ytterhöljet lätt avlägsnas. *Rektangulär isolerad ackumulatortank-MU(isolering polyuretan)finns i 300 och 500L storlekar. *Rund isolerad ackumulatortank-PU(isolering polyuretanskum)finns i volymer om 500-5000L. Ackumulatortankar-oisolerad Rund oisolerad ackumulatortank och oval oisolerad ackumulatortank lämplig för den som själv vill utföra isoleringen. Oisolerad ackumulatortank klarar bäst trånga passager. Ger dessutom stora möjligheter att på plats utrusta och anpassa ackumulatortanken enligt önskemål. I vårt sortiment av oisolerade ackumulatortankar finns: *Rund oisolerad ackumulatortank i volymer om 320 liter-5000 liter *Oval ackumulatortank Oval oisolerad ackumulatortank finns i volymer om 1000,1500och 2000 liter. För isolerade och oisolerade ackumulatortankar finns det ett antal tillbehör typ varmvattenberedare, varmvattenslinga och förvärmarslinga för tappvarmvatten, solslinga för solfångare, elpatron och förlängare till elpatron. För mer information om isolerade ackumulatortankar besök gärna vår hemsida: https://www.combiheat.se/ackumulatortankar-isolerad/ För mer information om oisolerad ackumulatortankar besök gärna vår hemsida: https://www.combiheat.se/ackumulatortankar-oisolerad/ Eller klicka på nedanstående länk(blå text Ackumulatortankar 300-5000L)
Säljes av
Combi Heat Värmeprodukter AB
Combi Heat Värmeprodukter ABBesök vår butikssidawww.combiheat.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Combi Heat Värmeprodukter AB
Combi Heat Värmeprodukter AB har ett brett sortiment av produkter för vedeldning och pelletseldning typ vedpannor, pelletspannor, kombikaminer för ved och pellets, pelletsbrännare, ackumulatortankar, braskminer, spisinsatser, kökspannor, vedspisar samt solfångare som omvandlar solenergin till värme. Vi levererar din beställning fraktfritt hem till dig. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med oss.
Mer information hittar du på http://www.combiheat.se