Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 dec. 00:00
UTHYRES - Möbeltvätt,Klädseltvätt Bil,Mattvät
Beskrivning
Man kan helt enkelt tvätta allt med den Soffa,Bilsäte,Matta,Sängar,Dynor,Båtdynor.mm Kärcher Puzzi är en textilvårdsmaskin som är otroligt kraftfull och samtidigt kompakt och smidig. Maskinen används med fördel till rengöring av möbler och mindre heltäckningsmattor. Tack vare en effektiv torkning kan mattor användas snabbare och inte du behöver vänta så länge på att dina mattor skall torka. Maskinen har en utfällbar krok varpå sladden förvaras när du inte använder den och dessutom har den förvaringsmöjlighet för handmunstycket. Den avtagbara smutsvattenbehållaren är enkel att tömma och bidrar till en enkel påfyllning av rent vatten. Pris per dag 300 Pris per 7 dagar: 1000 Pris per 3 dagar: 500
Länk: Boka här
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se