Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 nov. 11:10
Orient Kamasu Blue RA-AA0002L19B
2 595 kr
Beskrivning
Kamasu som betyder "Barracuda" på japanska är den senaste klockan från Orient med klassiskt dykarutseende. När Orient lanserade Mako 2004 blev det en massiv succé och flera modeller med samma tema följde. Kamasu som ibland kallas Mako III har i likhet med Mako II och Ray II (finns på Berup) det nya automatiska F6922-urverket som också går att dra upp för hand. Den nya Kamasu har förfinats med ett reptåligare safirglas som är tre gånger hårdare än ett mineralglas. Kamasu finns i fler färger. Se på hemsidan! Med en otroligt stor mängd klockor i klassiskt dykarutseende från olika klocktillverkare ute på marknaden kan sägas att Mako från Orient utan tvekan är en av den mest prisvärda klockan med mekaniskt urverk. Nu kommer Kamasu och tar varumärket ett steg framåt med lite annan design toppat av ett dyrare och mer reptåligt safirglas. På klockforum och bloggar världen runt hyllas Mako/Ray/Kamasu av entusiaster för sin klassiska design, höga kvalité och förbluffande låga pris i jämförelse med vad konkurrenterna har att erbjuda och är en utmärkt klocka att börja en samling på. Det som främst uppskattas av användarna förutom den höga finishen, 200M i vattenresistens och dag/datum funktionen är det mekaniska urverket F6922 med 22 juveler och svepande sekundvisare. Berup.com har egen import från Italien och kan därför erbjuda denna Kamasu till detta oslagbara pris. Butikspris för denna modell är ca. 4798:-! Fakta: Analog klocka Svepande sekundvisare Urverk: Orient Caliber F6922 Automatic Typ: 22 juveler Frekvens: 21 600 svängningar/h Gångreserv: ca. 40 timmar Skruvkrona för tidsinställning (kl.3) Boett: Borstat/polerat rostfritt stål med baksida i polerat rostfritt stål Vridbar ring, vänstervrid med 120 "klick" Urtavla: Blå Safirglas Självlysande tim-, minutvisare och sekundvisare Positionsspänne med lås Armband med solida länkar i borstat/polerat rostfritt stål (polerade på sidorna) Infästningsbredd på armband: 22mm Bredd och längd på armband: 22 mm bred och 25 cm lång Vattenresistens: 20ATM/200M Noggrannhet: -/+ 10 sek./dag Storlek boett: 46,8 mm x 45 mm (Längd, Bredd) Storlek i diameter utan krona: 41,8 mm Ø Höjd boett: 12,8 mm Vikt: 170 gram FRI FRAKT Funktioner: Datumfönster Dagfönster 1 års garanti Original Orient garantihäfte medföljer Levereras i originalförpackning (bild)
Om företaget
Frakt och moms ingår i priset. Snabb leverans 1-2 dagar. Alla Orient hos Berup.com är original Orient med 1 års garanti och levereras i originalkartong med originalmanual. Mer info på www.Berup.com
Säljes av
Berup.com
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.