Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 okt. 16:32

Linder Inkas 525 aluminiumkanot

17 200 kr
Beskrivning
Linder Inkas 525, den enda kanot som är godkänd för tre personer. Från stabil familjekanot till äventyrskanot kan Inkas 525 användas i havet och i forsen. Lämplig som veckolång uthyrningskanot med stor packning. Osänkbar. 3 års garanti. Godkänd av Det Norske Veritas. Med elmotor gör 525:an upp till 4 knop med en person. Längd: 525 cm Bredd: 90 cm Vikt: 38 kg Höjd vid 0-spant: 35 cm Skrovtjocklek: 1,25 mm Max last: 400 kg Max pers: 3 På en av bilderna står kanoten på en kanotvagn, pris 4 200:-. Vi samarbetar med Swedbank Finans och Wasa Kredit när det gäller finansiering. Välkommen till Jespersens Motor AB. Vi har utställning och service i Hovmantorp, 25 km öster om Växjö.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Jespersens Motor AB
Välkommen till Jespersens Motor AB i Hovet. Vi har utställning och service i Hovmantorp. Vi är auktoriserad serviceverkstad med över 45 års erfarenhet och vi har specialiserat oss på utombordare. Vi är återförsäljare för Sandström, Micore, Terhi, Linder, Fogelsta, Honda och Tohatsu. Vi säljer både nytt och begagnat. Våra öppettider: Mån-Fre: 8-17 lunch 12-13 Lördag: 9-13
Mer information hittar du på http://www.jespersensmotor.se

Fler annonser från Jespersens Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer