Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 nov. 16:54
Hardtop - Flipper 510 HT med 50 hk Mercury
54 900 kr
Fakta
Längd
5 meter
Beskrivning
Flipper 510 HT lanserades som den idealiska kompromissen för en familj med lite olika intressen. Mor och far kommer bekvämt ut till öarna i havsbandet. Farfar får en suverän fiskebåt. Och ungarna har en vattenskidbåt som tål ordentlig belastning och ändå planar upp snabbare än de flesta. Sittbrunnen är enkel men rymlig och under hardtopen finns en v-koj där två personer kan övernatta. Båten har goda sjöegenskaper och är både lättdriven och billig i drift. Med 50 hk toppar 510 HT 27 knop. Här är ett ex från 1980-talet i fint skick med nyklädda dynor som är redo att ta ut hela familjen på äventyr, strandhugg och bad. OBS, trailer ingår ej. Längd: 510 cm Bredd: 200 cm Personer: 6 Vikt: 390 kg Motor: Mercury 50 hk från -00.
Säljes av
Mickes Motor AB - Båtar
Besök vår butikssidawww.mickesmotor.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Mickes Motor AB - Båtar
Vi handlar med MC, ATV och BÅT. Vill du sälja något? Vi förmedlar även fordon med stor framgång! Hör av dig med dina önskemål så hjälper vi dig! Välkommen!
Mer information hittar du på http://www.mickesmotor.se