Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 17:38

Cub Cadet Z Force SZ-48

46 900 kr
55 900 kr
Beskrivning
** Begränsat parti till ett riktigt kanonpris. Ord pris 69900:-. Nu 49900:- inkl moms. **Leverans ordnas över hela Sverige** Mycket robust och kraftfull maskin Cub Cadet XZ3 122 är en Zero-Turn klippare med ratt och synchro-steer teknologi för oöverträffad drivförmåga och manöverduglighet. Utrustad med en kraftfull, 2-cylindrig Kawasaki-motor och dubbla hydrostater som ger maximal framkomlighet och noll i svängradie. Denna modell passar på kuperade och komplexa gräsmattor. Kawasakis fyrtaktsmotorer ger en mycket hög och jämn effekt, som krävs för Zero-Turn maskiner där knivhastighet och klipphastigheten kan vara betydligt högre än en vanlig åkgräsklippare. Kawasaki konstruerar och tillverkar premium-motorer för konsument- och yrkesmaskiner. OHV-motorerna har en cylindervolym på 726 cc fördelat på två cylindrar. Förgasaren är ventilerad vilket säkerställer enkla, kontrollerade starter även vid kyla och därmed ger motorn relativt låga utsläpp. Spolmunstycke på klippdäcket gör det enkelt att rengöra klippdäckets undersida med hjälp av vattenslang och en vanligt slangkoppling. XZ3 122 har ett helsvetsat klippaggregat som kastar ut gräset genom sidoutkastet. Mulchkit finns att köpa som tillbehör för den som hellre vill mulcha gräset. - Bekväm sits med högt ryggstöd och armstöd - Rejält med benutrymme - Ergonomiskt placerade reglage - Elektriskt klipptillslag - Stor bränsletank på hela 17 liter - Rattpelaren är justerbar för att anpassas till varje förare
Säljes av
Motorservice i Lagan ab
Motorservice i Lagan abBesök vår butikssidawww.motorservicelagan.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Motorservice i Lagan ab
Välkommen till vår butik belägen precis vid E4:an mellan Ljungby och Värnamo eller till vår webshop - www.motorservicelagan.se - Vi erbjuder ett mycket brett sortiment i Trädgård, Jakt & Fiske tillsammans med den högkvalitativa service och kundbemötande vi själva skulle vilja få! Missa inte * Veckans Deal * på www.motorservicelagan.se - Ett nytt prisklipp varje vecka!
Mer information hittar du på http://www.motorservicelagan.se

Fler annonser från Motorservice i Lagan ab