Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 nov. 10:16
Contura 870
10 900 kr
Beskrivning
Vi gör plats för nyheter i vår utställning och säljer därför ut utställnings, demo och lagerkaminer. Passa på att fynda till bra priser! Kontakta oss på mail eller telefon för mer information eller intresse om produkterna. Välkomna in för att hitta era favoriter! Contura 800 Classic är Conturas minsta modell. En nätt och stilren kamin med förmåga att värma upp 120 m2. Passar in i små som stora utrymmen och tack vare de generösa glasen ger den ett sken av elden i hela rummet. Bild 1: Contura 870:1 Grå Nu 10.900:- Ord 15.900:- !!OBS!! Finns ett fåtal kaminer och dom är helt nya!
Säljes av
Eldabutiken i Växjö
Eldabutiken i VäxjöBesök vår butikssidawww.eldabutiken.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Eldabutiken i Växjö
Eldabutiken i Växjö ägs och drivs av bröderna Johan och Patric Rundqvist. Vi har egna montörer som gör alla våra installationer. Vi hjälper dig från idé till färdig installation. Gör gärna ett besök i vår fina butiksutställning och låt dig inspireras av alla vår olika miljöer och känn den sköna värmen från många av våra eldningsbara kaminer.
Mer information hittar du på http://www.eldabutiken.se