Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 dec. 10:57

Casio GA-100-1A1 G-SHOCK 200M

975 kr
Beskrivning
GA-100-1A1 är en så kallad Tacti-cool klocka dvs. ett tufft och läckert armbandsur som framför allt är tänkt att användas i taktiska sammanhang som till Polis, militär, väktare och liknande. Det är av den anledningen GA-100 har en så mörk färgsättning. På skärmarna visas informationen med så kallad negativ visning dvs. ljusa tecken mot mörk bakgrund istället för som vanligt tvärt om. För att du inte ska bli upptäckt saknar klockan självlysande visare som kan avslöja dig i mörkret och på den här versionen har man till och med valt att inte fylla i texten på boetten för att inte väcka alltför mycket uppmärksamhet! Denna version för tankarna lite åt Den mörka sidan och Darth Vader. Men du är väl på den goda sidan? Behöver jag säga att detta är en stor och riktigt maskulin modell med ett läckert, mycket tekniskt utseende? Klockan är verkligen perfekt för sin uppgift då den tål mycket stryk och högt vattentryck. Dusch, bad och fridykning begränsar inte denna G-Shock men om du ska dyka (med syrgas) behöver du nog en annan, mer färgglad klocka, som syns i djupet. Denna modell har extra stora och räfflade knappar som gör det lättare att använda dem om du t.ex. har taktiska handskar på dig. GA-100 är dessutom antimagnetisk enligt ISO-standard och passar då utmärkt om du t.ex. jobbar med att desarmera bomber eller IED´s (Improvised Explosive Devices). Glöm bara inte att stänga av alarmet så att du inte blir överraskad och slinter när du ska klippa den gröna eller den röda kabeln... Berup.com har egen import från USA och kan därför erbjuda denna G-Shock till detta oslagbara pris. Levereras i läcker presentförpackning av plåt. Rekommenderat pris i handeln för denna modell är ca. 1500:-! FRI FRAKT SNABB LEVERANS 1-2 DAGAR Fakta: Analog/Digital klocka Boett: Svart harts med baksida i rostfritt stål Belyst urtavla: orange ljus Valbar lyslängd: 1 eller 3 sekunder Vita visare (3st.) utan lysmassa Mineralglas Antimagnetisk enligt ISO-standard Bygelspänne i stål Armband i svart naturharts Bredd och längd på armband: 20 mm bred och 25 cm lång Vattenresistens: 20ATM/200M Livslängd batteri: ca. 2år Batterityp: CR1220 Noggrannhet: -/+ 15 sek./mån Storlek boett: 55 mm x 51,2 mm (Längd, Bredd) Höjd boett: 16,9 mm Vikt: 70 gram Funktioner: Extra stöt- och skakskydd Världstidsfunktion: 48 städer, 29 tidszoner Stoppfunktion 1/1000 sek. till 100H Varvtider Tidur 1 sek. till 24H 5 dagliga alarm Autolight på/av (Belysningen tänds när du för klockan mot ansiktet!) Knappljud på/av Timsignal på/av Automatisk kalender fram till 2099 12/24H visning 1 års garanti Original instruktionshäfte medföljer: Modul 5081 Levereras i originalförpackning av plåt (bild)
Om företaget
Frakt och moms ingår i priset. Snabb leverans 1-2 dagar. Alla Casio hos Berup.com är original Casio med 1 års garanti och levereras i originalkartong med originalmanual. Mer info på www.Berup.com
Säljes av
Berup.com
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer