Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 nov. 11:23
Bowrider - Bella 550 BR med 80 hk Mercury
305 800 kr
Fakta
Längd
5,6 meter
Beskrivning
Bella 550 BR Bowrider är det senaste tillskottet i den nya Bella-båtkollektionen med många praktiska lösningar. Bella 550 BR:s sociala och lättanvända planlösning möjliggör också rejäla förvaringsutrymmen och många goda, beprövade egenskaper som är bekanta från större båtar. Bella 550 BR är mångsidigt och högklassigt utrustad. Båten levereras med mycket praktisk standardutrustning som fenderställning, solplattform, integrerad bränsletank och ankarboxar fram och bak. Båtens praktiska planlösning låter dig njuta av båtlivet enkelt och tryggt, utan kompromisser. Det stabila skrovet går lätt redan med en liten Mercury-utombordsmotor, och dess goda köregenskaper ökar båtägarens självförtroende i precis lagom omfattning. Bella 550 BR är en kompakt Bowrider med hög användbarhet och bjuder på smart, vackert och socialt båtliv. Längd: 553 cm Bredd: 215 cm Vikt: 650 kg Personer: 7 Tank: 105 l Motor: Mercury F80 ELPT EFI Priset avser båt med motor.
Säljes av
Mickes Motor AB - Båtar
Besök vår butikssidawww.mickesmotor.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Mickes Motor AB - Båtar
Vi handlar med MC, ATV och BÅT. Vill du sälja något? Vi förmedlar även fordon med stor framgång! Hör av dig med dina önskemål så hjälper vi dig! Välkommen!
Mer information hittar du på http://www.mickesmotor.se