Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 feb. 18:17

Badtunna för installation i altan eller mark

Beskrivning
Vedpool i hygieniskt rostfritt stål, MED ELLER UTAN TRAPPA! Ställ vedpoolen på marken, BADA SAMMA KVÄLL! installera i mark eller terrass vid tillfälle. Vedpool Badtunna / Minipool i ett. Ett svalkande bad sommartid och ett helande termalbad vintertid! Poolen som verkligen blir använd, året om! Rostfritt stål antar snabbt samma temperatur som det omgivande vattnet, mycket snabbare en den traditionella badtunnan, du får snabbt behagliga 39 gradigt varma sittplatser och ryggstöd! Våra vedpooler levereras isolerade vilket sparar både uppvärmningskostnader och miljön, snabbare uppvärmning = halverad vedåtgång. En FAST installerad vedpool i mark eller terrass HÖJER värdet på din fastighet och finns kvar när det är dax att sälja! "Badtunnan" för hem och villa med en livslängd så lång att dina barnbarn får ärva den! Poolen på första bilden är Aristokrat Triangular.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/

Fler annonser från ModulPool Sweden AB