Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 okt 13:14
Kampanj Blästerkabin SBC-90
1 245 kr
Beskrivning
Nu forsätter vi med våran uppskattade kampanj på blästerkabin SBC-90. Passa på att skaffa dig ett riktigt bra litet blästerskåp till ett riktigt bra pris. Levereras komplett med handskar, innerbelysning, arbetsbord, kraftig blästerpistol och skyddsfilm för siktrutan. Inv. mått blästerskåp: 550x450x410 mm Luftförbrukning: 200-400 l/min Kampanjpris: 996:- exkl moms! (1245:- inkl moms!)
Säljes av
Verktygsstallet AB
Verktygsstallet ABBesök vår butikssidaverktygsstallet.se
Verktygsstallet AB
Kvalité behöver inte kosta! Placera din order snabbt och enkelt i våran webshop. Betala med kort, faktura eller delbetalning. Vi är kända för att erbjuda en hög och personlig servicenivå, hög kvalité, snabba leveranser samt mycket attraktiva priser. Vänd er därför med förtroende till oss och vi ska göra allt för att ni ska få rätt produkt vid rätt tillfälle.
Mer information hittar du på http://verktygsstallet.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.