Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 okt. 16:05
Vedeldat spabad i rostfritt stål
57 990 kr
Beskrivning
Lyxiga badtunnor, i hygieniskt rostfritt stål = Vedpool. Vedpool finns med eller utan integrerad trappa! Isolerade med cellplast för snabbare uppvärmning. Med vedpool lyfter du ur kaminen sommartid och förvandlar din "badtunna" till en svalkande minipool! En vedpool är självbärande, ställ vedpoolen på marken, BADA SAMMA KVÄLL! installera i mark eller terrass vid tillfälle och höj värdet på din fastighet! Badtunna / badtunnor i rostfritt stål är oöverträffat ur hygienisk synpunkt då det saknar porer där föroreningar och alger fäster, ingen epoxilack på insidan, ej heller någon industrilack, utan bara hygieniskt rostfritt stål. Poolen på första bilden är en Excellent Kvadrat XL med trappa och kamin kl: 1. Priset gäller poolen på första bilden (eventuell frakt tillkommer)
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/