Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 maj 09:06

Trapetsadapter Typ 2.3 och Co2 regulator

279 kr
Beskrivning
Nyhet!! Nu har vi utvecklat vår Trapetsadapter ytterligare med lite ny design. Version 2.3 innebär att den inte längre behöver justeras för att passa olika fabrikat av 425gr Co2 tuber. Trapetsadapter Typ 2.3 med säkerhetsventilhål är avsedd för att koppla ihop 425gr koldioxidflaskor av Sodastream och Wassermaxx typ med Co2 tryckregulator. Vi är fortfarande ensamma i Världen med denna viktiga säkerhetsfunktion för Trapetsadapter! Trapetsadaptern har en invändig trapetsgänga och en utvändig W21.8x1/14" gänga (normal koldioxidgänga) för anslutning till Co2 regulator. Ordinarie Pris 295:- Nu Introduktionspris 279:- och en extra förpackning med 3st packningar medföljer. Uppgraderings kit av vår Trapetsadapter version Typ 2.2 (med planpackning) till Typ 2.3 Pris 75:- Vi har även adapter med invändig trapetsgänga i ena änden och invändig koldioxidgänga i den andra. Pris 150:- Samt en variant med invändig koldioxidgänga i båda ändarna för anslutning av större koldioxidtuber/kolsyresläckare och vår Trapetsadapter med utvändig koldioxidgänga. Pris 100:- Livsmedelsgodkänd Tryckregulator för koldioxid med eller utan tryckmätare för utgående tryck, max 5,5bar. Märke Oxyturbo. Sänkt Pris! 395:-utan tryckmätare, 495:-med tryckmätare för utgående tryck, 595:- med tryckmätare för både ingående och utgående tryck. Tryckregulatorset innehållande: Tryckregulator utan manometer med utvändig 1/4" gänga för anslutning till t.ex. snabbkoppling (ingår ej), Trapetsadapter typ 2.3 och påfyllningsadapter. Pris 795:-utan tryckmätare och 895:-med tryckmätare för utgående tryck. För webshop, aktuell info och bruksanvisningar se vår hemsida www.adelov.com eller läs av QR-koden i bilden med din smartphone.
Om företaget
Numcon Konsult är ett enskilt företag som sysslar med produktutveckling, tillverkning och försäljning av egna och andra intressanta produkter.
Säljes av
Numcon Konsult
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på