Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 nov. 10:16
Sea Ray 190 SPX -17 utt. -18, Merc. 4,5 MPI
379 000 kr
Fakta
Längd
5,94 meter
Beskrivning
Nu har vi på Huges Marina i Tranås fått in en mycket fin bowrider från amerikanska Sea Ray. Den är uttagen ny 2018. Motorn är Mercruisers nya 4,5 liters V6:an på 200 hk. En ägare sedan ny. Info och utrustning: - Gångtid 69,3 h - Fast bränsletank 113 liter - Godkänd för 10 personer - Komplett dynsats - Solbädd i fören - Solbädd i aktern - Hamnkapell i fören - Hamnkapell i aktern - Biminitop med rutor för helkapell - Transportcover - Stereo - Bord i sittbrunn aktern - Igloo kylbox Säljes för kunds räkning. Se vår hemsida för mer info och bilder. Båten står i vår utställningshall för visning. Välkomna!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Huges Marina
Välkommen till Huges Marina i Tranås! Vi har försäljning av nya och begagnade båtar. I vår utställningshall på 1500 kvm säljer vi välrenommérade varumärken såsom Ryds, Bella, Flipper, Falcon, Silver, Linder, Micore, Mercury, Honda och Fogelsta. Vi tillhandahåller även förmedling av begagnade båtar. Ska du sälja din båt? Då kan du anlita oss. Vi har över 30 års erfarenhet av båtförsäljning. Vi är din båtrådgivare gällande alla båtfrågor. Kom gärna förbi på en kopp kaffe och snacka båt. Marinan, som har gamla anor, ligger vackert belägen i Tranås hamn. Välkomna till oss! Morgan & Andreas
Mer information hittar du på http://www.hugesmarina.se