Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 nov. 15:41
Ryds 18 DC - 07 Mercruiser 3.0 130hk
169 000 kr
Fakta
Längd
5,76 meter
Beskrivning
Fin och välskött Ryds 18 DC finns nu att se och köpa hos Huges i Tranås. Båten har haft två ägare sedan ny och är endast sötvattenkörd. Båten är utrustad med körkapell, dynsats i aktersittbrunn, komfortstolar, dynor i förpik, badbrygga akter, soldäcksdyna akter samt en Garmin 172c. Under huven ligger Mercruisers beprövade trelitersmotor på 130 hk. Ekipaget förmedlas för kunds räkning.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Huges Marina
Välkommen till Huges Marina i Tranås! Vi har försäljning av nya och begagnade båtar. I vår utställningshall på 1500 kvm säljer vi välrenommérade varumärken såsom Ryds, Bella, Flipper, Falcon, Silver, Linder, Micore, Mercury, Honda och Fogelsta. Vi tillhandahåller även förmedling av begagnade båtar. Ska du sälja din båt? Då kan du anlita oss. Vi har över 30 års erfarenhet av båtförsäljning. Vi är din båtrådgivare gällande alla båtfrågor. Kom gärna förbi på en kopp kaffe och snacka båt. Marinan, som har gamla anor, ligger vackert belägen i Tranås hamn. Välkomna till oss! Morgan & Andreas
Mer information hittar du på http://www.hugesmarina.se