Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 apr. 09:00

60180: Fiket i Gränna med eget bageri

1 950 000 kr
Beskrivning
Bransch: Café Län: Gränna, Jönköping Oms: 4 900 000 SEK Begärt Pris: 1 950 000 SEK Hyra: 12 820 SEK / MÅN Fiket i Gränna möter dig med härlig femtiotals-nostalgi och doften av nybakat bröd. Med ypperligt läge i närheten av E4 har Fiket blivit ett populärt stopp för bilburna gäster på väg. Här avnjuter du klassiska dammsugare eller varför inte en mättande räksmörgås? Från balkongen blickar du ut över Vättern och du finner Fiket precis vid Gränna torg. Välskött och välrenommerat med hög omsättning. Nuvarande ägare har med framgång även startat med after work och verksamheten har alkoholtillstånd för öl och vin. Här finns ytterligare potential för den driftige entreprenören för såväl café som bageri. Varmt välkommen att boka din visning! För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare. Petra Schollin Löfbom 0720 - 77 62 04 E-post: petra@hrfformedling.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
HRF Förmedling
Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter, utan är helt enkelt, en annan process. En process som vi framgångsrikt sysslat med i över 30 år!
Mer information hittar du på http://www.hrfformedling.se/

Fler annonser från HRF Förmedling

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer