Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 mars 09:02

20906: Centralt belägen restaurang

1 100 000 kr
Beskrivning
Bransch: Restaurang Län: Jönköping Oms: Kontakta mäklaren Begärt Pris: 1 100 000 SEK Hyra: Kontakta mäklaren OBS Ligger EJ i Jönköping. Objektet ligger i en centralort i Jönköpings län, på pendlingsavstånd från Jönköping. Restaurang med cateringverksamhet säljes som inkråmsaffär. Fullständiga rättigheter, smakfullt inrett. En restaurang som jag verkligen kan rekommendera. Perfekt för kompanjoner eller familj. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare. Lars Nilsson 0768 - 79 23 00 Epost: nilsson@hrfformedling.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
HRF Förmedling
Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter, utan är helt enkelt, en annan process. En process som vi framgångsrikt sysslat med i över 30 år!
Mer information hittar du på http://www.hrfformedling.se/

Fler annonser från HRF Förmedling

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer