Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 apr. 09:20

20808: Nya Hamnkrogen i Grenna

1 995 000 kr
Beskrivning
Bransch: Restaurang Län: Gränna, Jönköping Oms: 3 500 000 SEK Begärt Pris: 1 995 000 SEK Hyra: Ring för info! NYA HAMNKROGEN I GRENNA SÄLJES. Med vidunderlig utsikt över Vättern och absolut AAA-läge ligger Nya Hamnkrogen alldeles intill färjorna Braheborg och Ebba-Brahe som varje dag fraktar tusentals besökare till den mytomspunna ön Visingsö. Stor potential att öka omsättningen 2021 då det byggs 40 nya ställplatser för husbil med direkt anslutning till restaurangen. Ökad omsättning trots Covid-19 och uteblivna bussluncher. Nya Hamnkrogen har redan nu bokade bussluncher för våren 2021 och ett väl Etablerat samarbete med svenska och danska bussbolag. Idag har man öppet April-September men stora förutsättningar finns för året runt öppet. Denna krog är i absolut toppskick och här serveras allt du önskar dig inom bla. fisk och skaldjur som inhandlas på rökeriet vägg i vägg. Hela 180 sittplatser är fördelade i restaurang, uteplatser och i det mycket vackra lusthuset. Hjärtligt Välkomna! För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare. Kontoret 0771 - 10 18 28 kontor@hrfformedling.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
HRF Förmedling
Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter, utan är helt enkelt, en annan process. En process som vi framgångsrikt sysslat med i över 30 år!
Mer information hittar du på http://www.hrfformedling.se/

Fler annonser från HRF Förmedling

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer