Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 mars 11:02

10382: Götaströms Värdshus & Hotell

Beskrivning
Bransch: Värdshus, Café, Restaurang Län: Skillingaryd, Jönköping Oms: Ring för info! Begärt Pris: Ring för info! Hyra: Ring för info! Väletablerat värdshus/hotell utmed E4-an, ca 25 min söder Jönköping. Nu finns möjlighet att köpa hela fastigheten inklusive rörelsen alternativt enbart rörelsen. Omfattande renoveringar och investeringar har gjorts på senare år, Götaströms Värdshus har många olika inriktningar ex vis: Lunchservering för närliggande industrier/kontor och förbipasserande på E4 A la Carte-restaurang och Café Catering Kioskvaror Skötselavtal med Preem Anpassad anläggning för bussresor/arrangörer Dito för yrkestrafik Stort område för ex vis privatresenärer att sitta ned i en grön oas för fika på avskild rastplats Golfpaket i samarbete med Götaströms Golfklubb mm Hotelldel med 16 nyrenoverade rum varav några familjerum Konferensrum i olika storlek ca 180 platser i restaurangen För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare. Lars Nilsson 0768 - 79 23 00 Epost: nilsson@hrfformedling.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
HRF Förmedling
Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter, utan är helt enkelt, en annan process. En process som vi framgångsrikt sysslat med i över 30 år!
Mer information hittar du på http://www.hrfformedling.se/

Fler annonser från HRF Förmedling

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer