Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 apr. 10:40

Populär och stilfull frisörsalong

Beskrivning
Väl inarbetad salong i toppfräscha lokaler och med nya stilfulla inventarier. Ligger i bästa läge centralt i Östersund, lätt att nå via genomfartsled och goda parkeringsmöjligheter utanför dörren. I salongen finns 12 klippstolar och 6 schamponeringar. Lokalen är på 245 m2 och har också behandlingsrum, kontor, tvättrum, kök och fika rum. Salongen har idag 6 anställda. Omsättning 2020 ca 3 MSEK För mer information och visning kontakta företagsmäklare Olle Martinelle på Exitpartner. Intresserade får skriva på en sekretessförbindelse för att ta del av objektsbeskrivningen. Säljaren vill inte bli kontaktad direkt utan all information och visning går via mäklaren. Vänligen respektera detta!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Exitpartner
Aktuella företag till försäljning! Exitpartner företagsförmedling. Att sälja en verksamhet är ett helt företag. Du hittar hela vårt utbud av företag som är till salu över hela landet, från Umeå i norr till Malmö i söder på vår hemsida.
Mer information hittar du på http://www.exitpartner.se/

Fler annonser från Exitpartner

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer