Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 sep. 09:04

Elgolfvagn X2R

5 995 kr
Beskrivning
Fjärrkontroll som kan styra vänster, höger, framåt och bakåt, räckvidd 50 - 100 meter Kan manövreras utan fjärrkontroll direkt vid handtaget, fjärrkontroll behövs inte för att använda vagnen 36 Ah GEL batteri med laddare klarar med lätthet 36 hål, riktigt bra golfvagnsbatteri. Väger ca 10 kg Lätt, smidig och stabil och blir väldigt liten när den är hopfälld Tippskydd ingår Höj och sänkbart handtag, passar korta och långa personer Timerfunktion, tryck på knappen på fjärrkontrollen, vagnen går ca10 meter Automatisk broms i nedförsbackar (Down Hill Controll), super bra funktion då vagnen inte rusar iväg i nedförsbackar utan håller den hastighet du kör den i. 400W (2*200W) Tubmotorer dolda i ramen, syns knappt att det är en elvagn Vagnen väger ca 10 KG + batteri ca 10 kg NYHET USB uttag NYHET Anderssonkontakt mellan batteri och vagn Vagnen är lätt och gjord i aluminium därefter lackerad vit, svart eller silver. Elgolfvagnen blir väldigt liten när den fälls ihop jämfört med vanliga moderna manuella golfvagnar, mycket bra när den skall lyftas in i bilen. Det är väldigt enkelt att fälla upp elgolfvagnen, den skruvas fast med två stora rattar och blir väldigt stabil, den stabilaste golfvagnen vi har testat. Handtaget är ställbart i höjdled så den passar allt från junioren till basketspelaren. Elgolfvagnen kan även skjutas på manuellt om något skulle hända på banan. Det är endas lite tyngre att skjuta vagnen än en vanlig vagn, enklaste sättet att växla till manuellt läge är att dra ut batteriet. Hastigheten kan justeras steglöst och stängas av med play knappen som ni ser på bilderna, då återgår vagnen i samma hastighet när ni trycker på knappen igen. Max hastighet 8 km/h, max last 30kg, max klättrings vinkel 30 grader. H&F X2R versionen har en utökad funktion same speed där elgolfvagnen själv håller samma hastighet i nedförsbackar som uppförsbackar. Med den fjärrkontrollerade elgolfvagnen, H&F X2R kan du kör framåt, backa och svänga med en fjärrkontroll, du kan själv stå på green och köra vagnen runt bunkrar och green och på så sätt spara tid, när du händer väl naturligtvis aldrig slagit in i skogen och hittat bollen längre fram, då kör du bara fram elgolfvagnen med fjärrkontrollen. Super smart. I leveransen medföljer ett Gelbatteri och en batteriladdare (4-6 timmar för att ladda). Gelbatterier är helt underhållsfria och du behöver aldrig kolla vattnet i dem. Batteriet har en mycket låg självurladdning (endast 2 % per månad) och är tåliga mot kyla. Gelbatterier läcker inte läcker ut syra, inte ens om du skulle såga batteriet mitt itu! Gelbatterier bildar inte heller några oxiderande och illaluktande gaser vid laddning och du kan därför kan förvara och ladda dem i hemmet.
Om företaget
Om företaget Fritidsport är ett företag som är specialiserat på el-golfvagnar. VI har ett stort utbud av olika modeller och priser. Vår tillbehörsavdelning och våra agenturer växer till antalet varje säsong. Vi är mycket måna om våra kunder och det sätt vi marknadsför oss är genom nöjda kunder och mun till mun metoden. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Leverans samma dag som order. Gäller
Säljes av
Henrik Karlsson
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer