Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 feb. 12:14

Pgo pmx

5 000 kr
8 000 kr
Beskrivning
Tjenare. Säljer nu moppen som är en PGO PMX då det är dags att köpa bil. Lite kort info: Jag fick moppen av min kusin då den bara stod och förmultnade. När jag gick hem den så startade den inte men det fixade jag rätt så snabbt. Moppen hade punka bak och däcken var rejält slitna så jag köpte nya både fram och bak. Jag lackade om kåporna och köpte nya blinkers fram och bak och dessutom en ny baklampa, blev kanske inte det snyggaste men det funkar. Moppen startar men går inte riktigt som den ska. Det är ingen ny moped så skavanker finns ju. Moppen har bara stått nu i 1-2 år ungefär då moppe inte var något för mig. Det som behövs göras för att den ska bli fullt fungerande är att: Fixa bakbromsen. Fixa munstycken till förgasaren. Avgasröret som är något trimrör men ingen värsting effekt bör bytas för vi fick svetsa om det då det satt på en annan moped. Vänster blinkers fram funkar ej men det är säkert bara något med elen till blinkersen då den alltid funkat innan. Det som är bytt: Däck fram och bak Blinkers fram och bak Baklampa Blinkersrelä Sitter något sportlufts filter nu. Avgasröret bytte jag för originalröret var sönderrostat. Billigare vid snabbare affär mer bilder + mer info kan tas på meddelanden
Säljes av
marcus_svensson
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer