Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 apr. 13:17

Nissan navara d40 h reg defekt

55 000 kr
Beskrivning
Hej! Säljer nu a traktor då energin att laga den har tagit slut. Motorn startar och går men den driver inte framåt. Har funkat kanon tills en morgon då det inte händer nånting när man gasar i d/r. Lät mig läsa av bilen och den satte felkod på 2 solonoider i växellådan. Detta är utanför min kunskap om bilar så jag säljer bilen som den står. Lämnar inga garantier på vad som är fel. Bilen i fråga är en a traktor byggt på navara d40, relativt nyreggad. Finns självklart skavanker så som lite rost i bakskärm, liten motkörning i fronten men inget allvarligt. Säljer den till någon som har kunskap och motivation till att fixa den För mer info ring/sms/blocket Mvh Hampus
Säljes av
hampus sjögren
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer