Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 jan. 13:46
Mars spabad runt | 68 jets | 5 personer
30 000 kr
Beskrivning
Mars är ett ultimat året-runt-spabad för hela familjen! Vårt Spabad Mars är ett otroligt prisvärt Spa för familjer med upp till 5 personer, där ni kan koppla av och ha det riktigt gott. Spabadet har en liggplats och fyra sittplatser, med gott om plats att sträcka på sig lite extra. Det är dessutom utrustat med 4 bekväma nackskydd. Pumparna ger massage och njutning genom hela 68 kromade massage-munstycken varav tretton av dem är utrustade med hydroterapi. Hydroterapi är en kombination av värme, vattnets bärkraft och massage och är en erkänt effektiv metod för att minska den spänning som vanligen förknippas med stress. Isolering: Spabadet är isolerat med ett tjockt lager polyuretanskum som skyddas av en snygg grå panel. Panelen är utrustad med en termofolie som både bibehåller alstrad värme inuti spabadet och håller kylan utanför. Detta ingår: Ett låsbart termolock, för att bibehålla värmen när du inte använder det. Reningsverk med automatiskt program och inbyggd ozonrening. Inbyggd LED-belysning i vattennivå samt botten. Badet är utrustat med den senaste teknologins styrsystem och värmare från den världsledande amerikanska tillverkaren Balboa. 2 st filter. Mått Bredd 228 cm Längd 228 cm Diameter 228 cm Höjd 94 cm Material Materialtyp AkrylVitAristech Antal Antal sittplatser 4 st Antal personer 5 st Antal liggplatser (st) 1 st Massage Jets 13 Micro Jets 58 Medium Jets 0 Antal jets 71 OBS OBS OBS OBS : DETTA PRIS GÄLLER ENDAST VÅRAN DEMO-EX I Halmstad BUTIKEN (KÖPAREN HÄMTAR VARAN SJÄLV VID KÖP AV DEMO-EX MED KRANBIL)
Länk: Mot butik
Säljes av
Trademax Halmstad
Trademax HalmstadBesök vår butikssidawww.trademax.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Trademax Halmstad
Besöksadress: Stormgatan 2 30263 Halmstad -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti - Ej fri retur och 365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Kontakta gärna oss på hstad@trademax.se Vi reserverar oss för prisändringar & fel i annonsen
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/