GÄ direkt till innehÄllet
Inlagd: 23 feb. 19:02

Kabe Safir 590

22 000 kr
Fakta
ModellÄr
1982
Tillverkad
1982
Beskrivning
KABE Safir Grand De Lux 590 Årsmodell 1982 Besiktigad till 28/2-2021, vagnen kommer inte besiktigas före försĂ€ljning. Vi har nu blivit med större vagn och dĂ€rmed sĂ€ljer vi vidare den hĂ€r pĂ€rlan. Den hĂ€r var för oss en perfekt första vagn/ prova pĂ„ vagn. Vagnen har en egenbygd överslaf bak av nĂ„gon tidigare Ă€gare. Det Ă€r en gammal vagn och med det följer lite skavanker, bl.a Ă€r vissa rullgardiner svĂ„ra att rulla upp, nyckel till vattentank saknas, Elluckan Ă€r tejpad och saknar nyckel. FĂ€rgen pĂ„ utsidan har sett sina bĂ€sta dagar, pĂ„ taket Ă€r det knappt nĂ„gon fĂ€rg kvar. BrĂ€dan, precis innan för dörren, som ska hĂ„lla soffdynan pĂ„ plats Ă€r trasig. KylskĂ„p med frys gĂ„r pĂ„ 220V och Ă€r inköpt för 3-4 Ă„r sedan. Vi har testat att koka mat pĂ„ spisen sĂ„ vi vet att gasolen till spisen fungerar.  OriginalklĂ€dsel finns under nuvarande klĂ€dsel pĂ„ dynorna. FörtĂ€lt kan följa med, vet dock inte om tĂ€ltet Ă€r skadat dĂ„ det blĂ„st ner/ eller fĂ„tt hjĂ€lp ner vid blĂ„st. Vi var inte pĂ„ plats just nĂ€r det hĂ€nde. Vi har inte fukttestat vagnen, men ingen fuktskada vad vi vet om. Vi har inte testat vĂ€rmesystemet. Husvagnen stĂ„r uppstĂ€lld i Varberg. Priset kan diskuteras! Önskar en första kontakt pĂ„ meddelande/sms.
SĂ€ljes av
Camilla
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • BĂ„de köpare och sĂ€ljare identifierar sig med BankID
  • VĂ€lj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • SĂ€ljaren fĂ„r pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan anvÀnda Blocketbetalning med faktura
HÀr kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lÄn och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affÀr
Gör affÀren tryggare med hjÀlp av vÄra betal- och avtalstjÀnster. De ger sÀkrare köp för bÄde sÀljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - DÄ identifierar sig bÄde sÀljare och köpare med BankID. Tryggt för bÄda parter!

Andra har Àven tittat pÄ

Schibsted logo
Blocket Àr en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data pÄ den hÀr webbplatsen.LÀs mer