Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 apr. 12:00

Bmw 320D A-Traktor

67 000 kr
80 000 kr
Beskrivning
Sonen har precis tagit körkort så nu är det dags att sälja Atraktorn. Det är en Bmw 320d compact som är i ett väldigt fint skick. Vi är de första ägarna på bilen som a traktor. Har aldrig strulat något. Bilen är besiktad i januari i år utan anmärkningar. Den är utrustad med Elektronisk spärr som gör att den bryter hastigheten i 33 km/h. Även väldigt bränslesnål runt 0,3-0,4 liter milen. Vinterdäck medföljer och sommardäck. Nya sommardäck som precis är påsatta. Har ni frågor om annat kan ni skriva eller höra av er till mitt tel nr eller skriva här på blocket. Mvh Pierre Hansson
Säljes av
Pierre hansson
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer