Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 mars 20:41

A-Traktor Volvo V70n

43 000 kr
54 000 kr
Beskrivning
Säljer nu en V70 A-traktor som är nybesiktigad och nyregistrerad Går bra i motor och växlar fint i den manuella växellådan Har klarat sig bra från rost och är fin i lacken Lågbränsle förbrukning då de är strypt i ECU Ny kamrem Alla växlar, 1, 2, 3, 4, 5, R Står på vinter däck 33k mil vilket inte är mycket för en sån här bil. Komplett i fylld servicebok Dubbeldin Stereo , bluetooth och backkamera Dubbla 12 baslådor finns att köpa med. Skickar med abs fälgar på sommar däck vid snabb och smidig affär. (Sista bilden) Har säkert glömt massor så vid frågor är det bara att höra av sig Det är verklig en pålitlig och omhändertagen a-traktor som du kommer inte behöva skruva på.
Säljes av
Emil
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer