Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 juni 17:54

Ifor Williams BV105 skåpsläp

94 440 kr
Beskrivning
Ordentligt skåpsläp med 8,72 m³ lastvolym hemma för omgående leverans! Denna trailer är extrautrustad med kombiramp, 6 st invändiga lastöglor försänkta i golvet och den extra takhöjden på 183 cm. Även stödben bak. Som vanligt med Ifor Williams Trailers är det standardutrustad med t ex. riktig bladfjädring och marknadens starkaste hjullager för att tåla ordentligt tunga lass, och samtidigt rulla fint bakom bilen. BV105 6' specifikationer: Invändiga mått (LxBxH): 300 x 147 x 183 cm Egenvikt: fr. 705 kg Totalvikt: 1 400 - 2 700 kg Pris exkl. moms: 75 552 kr
Säljes av
Roma Däck & Maskin
Roma Däck & MaskinBesök vår butikssidawww.romadack.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Roma Däck & Maskin
Vi finns i Roma mitt på Gotland och kan bistå med det mesta när det gäller personbilsdäck och släpvagnar. Troligtvis öns bredaste sortiment av hyrsläp! Vid hjulskifte hos oss får du under tiden arbetet utförs koppla av i värmen med en kopp kaffe/te! Givetvis går det bra att betala med kort hos oss och vi kan bistå med finansiering via Wasa Kredit och Release Finans.
Mer information hittar du på http://www.romadack.se/

Fler annonser från Roma Däck & Maskin