Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 mars 12:39

XO 260 Cabin - Få båtar kvar för lev. 2021

1 239 000 kr
Fakta
Längd
8,10 meter
Beskrivning
OBS. endast ett fåtal produktionsplatser kvar för leverans 2021, kontakta oss omgående för att inte missa din slott. XO 260 Cabin är den första modellen av den nya generationen från Finska XO Boats. Den är bredare än tidigare och har en väldigt luftig och öppen känsla i kabinen. TILLVERKARE: XO BOATS MODELL: 260 CABIN ÅRSMODELL: 2021 BRÄNSLETANK: 315 LITER LÄNGD: 8.1 M BREDD: 2.55 M VIKT: 2200 KG ANTAL MOTORER: 1 MOTORTYP: UTOMBORDARE DRIVMEDEL: BENSIN ÅRSMODELL: 2021 TOTALEFFEKT: 250-400HK MOTOR: MERCURY VERADO Modellen 260 Cabin erbjuder precis som sina föregångare kompromisslös komfort i kombination med goda fartresurser. Med en motorstyrka på upp till totalt 400hk kan du ta med hela familjen på en trygg och säker färd genom skärgården både på sommaren och på vintern. Båten har utrymme för upp till 8 personer att vistas på däck eller inne i kabinen. XO är kända för sina Rejäla aluminiumskrov med folierade skrovsidor. Båten blir tyst tack vare isolering mellan skrovet och innerlinen, som är i glasfiber. Allting känns också väldigt ombonat till skillnad från många andra råare aluminiumbåtar på marknaden. För mer information, besök vår hemsida eller kontakta oss på Seacastle i Göteborg. Varmt välkommen!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Seacastle Göteborg
Vi på Seacastle brinner för båtar och båtliv! NYFÖRSÄLJNING I vårt sortiment hittar du nya båtar från finska XO Boats, Saxdor Yachts och svenska Viggo Boats. Vi erbjuder endast kvalitetsprodukter och har ett brett utbud av modeller. BÅTFÖRMEDLING Seacastle är ett av marknadens ledande företag inom båtförmedling och vi tar hand om hela affären åt dig, vi marknadsför din båt i rätt medier och bearbetar aktivt vårt stora kundregister, i Sverige och internationellt. Genom erfarenhet och stort kunnande säljer vi din båt på kortast möjliga tid och till rätt pris. Varmt välkommen!
Mer information hittar du på http://www.seacastle.se/om-oss-goteborg/

Fler annonser från Seacastle Göteborg

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer