Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 11:31

Väletablerat bageri i Majorna (ID:1296)

Beskrivning
Ett mycket väletablerat bageri som funnits i 26 år med hög potential finns nu till försäljning. Beläget i Majorna med mycket bra läge. Verksamheten har producerat och sålt till butiker, ingen försäljning till privatpersoner. Observera att verksamheten är stängd idag, då ägaren skall sälja verksamheten på grund av pensionering och flytt. Ytan ligger på ca 152 kvm. Hyran är ca 7 000 kr. Inventarier som ingår är bland annat 2 ugnar, degblandare med 4 kittlar, avvägare, kavlingsmaskin, formare till limpor. Gott om utrymme att bygga tex frysrum om man önskar. Verksamheten är inriktad på försäljning av färskproducerat bröd till butiker, dessa kontakter kan förmedlas av säljaren. Man kan också utveckla rörelsen väsentligt genom att satsa på försäljning till grossister med mera, och även införa en café/konditoridel. Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer