Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 sep. 00:00

Suzuki GSX-R1000RZ Kampanj

189 900 kr
209 900 kr
Fakta
Modellår
2018
Tillverkad
2018
Beskrivning
Suzuki GSX-R1000RZ Kampanj Mätarställning: 0 mil Färg: Svart Typ: Touring/Landsväg Kampanjpris: 189.900:- Ord. pris: 209.900:- Gäller begränsat antal i vårt lager. Med reservation för slutförsäljning. I grund och botten är GSX-R1000RA en GSX-R1000A som förädlats med extra godis i form av kurv-ABS, Quick-shift som erbjuder kopplingsfria upp- och nedväxlingar, och Suzuki Launch Control System som underlättar att få till snabb acceleration. Dessutom sitter en Showa BFF-lite stötdämpare på plats, tillsammans med den upp-och-ner-vända Showa BFF-framgaffeln, för optimal fjädringsprestanda. Vidare är batteriet av lågviktsmodell. Skapad från samma DNA som våra MotoGP-maskiner, bygger GSX-R1000R i högst grad på Suzukis racingkompetens. Utrustad med ABS-bromsar är modellen redo att återta dess status och åter igen äga racebanorna runt om i världen – Suzuki GSX-R1000 ”Own the Racetrack”. Motorn är en radfyra på 999.8 kubikcentimeter, med 76.0 mm x 55.1 mm borrning och slag som ger optimal gasrespons över hela varvtalsregistret och bättre racingprestanda. Optimerade kamaxelprofiler för bästa racingpotential har utvecklats med hjälp av beprövad MotoGP-motorteknik. Den racebeprövade vridmomentbegränsande kopplingen bidrar till smidigare nedväxling och kurvtagning. Chassit hos denna motorcykel bildar den lättaste mest kompakta mest aerodynamiska och mest lätthanterliga GSX-R1000 någonsin. Monterad i den nya aluminiumramen är en helt ny motor som använder en exklusiv variabel ventilstyrning och Ride-by-Wire spjällhus för en bred spridning av effekten och jämn och exakt gasrespons. Den sexaxliga gyromätenheten (IMU) håller koll på GSX-R1000 på gatan eller banan för att hjälpa föraren att uppnå en extra nivå av körprestanda. Framgaffeln från Showa är av modell Big Piston Front Forks (BPF) med en racebeprövad konstruktion som ger utmärkt respons och följsamhet. Stabil drift och låg vikt. De främre skivbromsarna är utrustade med radialmonterade Brembo fyrkolvs bromsok. Den lätta och kompakta Twin Spar aluminiumramen är tillverkad av fem gjutna sektioner. Den kompakta motorn möjliggör kort hjulbas och lång svingarm vilket bland annat bidrar till förbättrad kurvtagning. Den välvda svingarmen av aluminium består av tre gjutgods medan bakramen är gjuten i ett stycke. Elektroniskt styrd styrdämpare ger lättare styrning vid lägre hastigheter och gott om dämpningskraft i högre hastighet. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. GSX-R GSX R 1000 RR 1000RR 1000RA GSXR1000RA GSX-R1000RA
Säljes av
Johans MC-Service AB
Johans MCBesök vår butikssidawww.johansmc.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Johans MC
Välkommen till en av Sveriges absolut största MC-företag! Vi säljer ca 900 mc per år och är Skandinaviens största Triumph och Kawasakiåterförsäljare. Vi har alltid ett stort utbud av begagnade mc och säljer mycket via vår populära MC-Förmedling. Vi är auktoriserad återförsäljare/verkstad för: TRIUMPH - KAWASAKI - SUZUKI - PIAGGIO/VESPA Välkommen till oss på Johans MC i Göteborg!
Mer information hittar du på http://www.johansmc.se/

Fler annonser från Johans MC

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer