Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 okt. 18:11
Skinnjacka Trofé
2 390 kr
Jackor & ytterplagg, Herr
2390 kr
En fantastisk jacka som blivit otroligt populär och mycket prisvärd. Gillar man HD är det ju bara ett tygmärke som fattas!! En jacka både för Bikers men givetvis för Dig och alla andra? En helt fantastisk läderjacka i det finaste och mjukaste anilinskinn av nöt. Utvändigt finns två rymliga fickor samt två dragkedjor som dekoration på ärmarna. Unisex. Färg. Svart med orange dekoration. Invändigt rött eller svart foder Ni väljer. Vi har 2 färger idag för att se vad kunderna vill ha!! Storlek. Medium upp till XXXX-Large Order över 800:- skickas FRAKTFITT som MyPack. Storlekar: 48 (M) 50 (M) 52 (L) 54 (L) 56 (XL) 58 (XL) 58+ (XL+)
Länk: köp här
Säljes av
Troféshop i Tidaholm
Troféshop i TidaholmBesök vår butikssidawww.trofeshop.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Troféshop i Tidaholm
Har Ni möjlighet så kom och besök vår butik i Tidaholm. Här hittar Ni saker som inte alla andra har! Våra öppettider hittar Ni på vår hemsida www.trofeshop.se
Mer information hittar du på http://www.trofeshop.se