Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 feb. 20:17

Ritningar diy plywoodbåtar

500 kr
Fakta
Längd
15 fot
Beskrivning
Säljes: Ritningar till diy plywoodbåtar. Marinplywood skärs ut efter cnc, mall eller mått och limmas enkelt ihop med epoxi. Går att bygga hemma i garaget med enkla verktyg och maskiner. Har alldeles för många ritningar och alldeles för lite tid. Jag kan hjälpa till med tips på firmor som säljer lämpligt trä och plywood. CLC Northeaster dory, lättbyggd, 1:1 ritning på papper, påbörjad rigg och nytt segel. Mast selekterad rakvuxen gran från flaggstångstillverkare. Pris; 4000:- http://www.clcboats.com/shop/boats/rowboats/fixed-seat-rowboats/northeaster-dory-rowing-sailing-kit.html Selway Fisher, Stornoway 14, cnc-fil till 90% av delarna. Medelsvår att bygga, känns större än den är pga fördäck och sidodäck. 700:- https://www.selway-fisher.com/GPDinghyover13.htm#RN Selway Fisher, 15 Oarsome skiff. Roddbåt för hav, går att bygga med segel. 500:- https://www.selway-fisher.com/Rowskiffs.htm#OARSOME Oz Goose, Planande modern jolle för två. 200:- https://www.opengoose.com/ Clint Chase, Caravelle skiff. Enkel att bygga och möjlig att ha på takräcke. 500:- https://www.chase-small-craft.com/caravelle-skiff
Säljes av
martin
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer