Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 12:19

Nyrenoverat solarium, låg hyra (ID: 1277)

250 000 kr
Beskrivning
Mycket fräscht och nybyggt, helautomatiserat solarium i lokal på totalt 160 kvm. Hyran är endast 8 700 kr inkl moms per månad. Man har idag 4 rum, 2 för liggande, 1 för sittande och 1 för stående. Ägaren har renoverat lokalen för ca 600 000 kr inklusive eget arbete. Renoveringen gjordes mars-maj 2020 och man har haft öppet sedan maj 2020. Solariet är helt automatiserat och det krävs ingen personal förutom städning, skötsel av ytor mm. Bokning och betalning sker via en app. I appen finns betalning med swish, rabattsystem, bokning via bankid etc. Lokalen har kameraövervakning. Observera att idag finns ett utrymme med 2 rum som inte används, som man kan hyra ut och använda till andra behandlingar eller utöka med fler solarier. Det finns en inarbetad kundstock som ökar stadigt. Omsättningen just nu är cirka 30 000 kr per månad och är stigande. Öppettiderna är 07-23. Verksamheten ligger i ett stort bostadsområde och det saknas konkurrens i området just nu. Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. Pris: 250 000 kr + övertagande av leasingavtal.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer