Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 12:15

Modern bil/lastbilstvätt i stort industriområde (1278)

Beskrivning
Passa på att överta en mycket bra biltvätt med strategiskt läge i industriområde utanför Göteborg (Kungälv), synligt och med skyltar från E6. Man erbjuder handtvätt för både tunga och lätta fordon, lastbilar och personbilar. Man är ensam i området att utföra lastbilstvätt utan någon konkurrens. Minimumpris för bilar är 390 kr och cirka 1 500 kr för lastbilar. Verksamheten bedrivs i en mkt välskött lokal med förmånlig hyra. Lokalen är cirka 200 kvm och helt nybyggd 2020. Höga portar så det finns även plats för arbetsfordon, lastbilar etc. Finns även s.k. tunnel för privatbilar. Alla maskiner är nya, fräscha och i bra skick, man innehar alla nödvändiga tillstånd för verksamheten. Tvätthallen är komplett med alla maskiner, oljeavskiljare etc. Allt är godkänt av kommunen så det är bara att tuta och köra. Högt i tak och öppen yta i lokalen, väldigt bra luft. Lokalen kan även användas för rekond och bilförsäljning. Finns även ett flertal parkeringsplatser utanför. Hyra: ca 30 000 kr exkl. moms per månad. Öppettider: 8-18. Mycket stora utvecklingsmöjligheter. För mer information tveka inte att kontakta oss. Adress, pris mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer